Rottweilerkennel Van Nekami
Copyright  ”Van Nekami” 2018 all rights reserved
Nieuws
29-08-2017 Op 27-08 kregen wij het droevige bericht dat Bonita (Roos) van Nekami is overleden. Wij wensen Jaap en Caroline heel veel sterkte met dit verlies. Tevens willen wij jullie bedanken voor alle goede zorgen en dat jullie Roos een prachtig leven hebben gegeven
Op woensdag 23 aug hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve Roos. Ondanks veel lichamelijke klachten was ze een omzettend lieve , kalme en rustige hond. Zij vond het fantastisch om binnen lekker geknuffeld te worden maar buiten was ze altijd erg actief, l iep enthousiast mee als we gingen hardlopen. Roos was ook een van de eerste Rottweilers die met volle inzet meedeed met de Canicross. Tot die tijd dat spingen niet goed voor haar gewrichten was, werd ook fanatiek mee gedaan met behendigheid met als favoriet de kattenkop. Met haar lieve kalme houding maakte ze indruk op iedereen die haar leerde kennen. We gaan haar erg missen. Rust zacht lieve meid.
15-11-2017 Door een technische probleem is onze website een tijdje niet bereikbaar geweest. Gelukkig is het probleem eindelijk verholpen, dus vanaf nu houden wij u (op deze website en ook op onze Facebook pagina) weer op de hoogte van alle nekami nieuwtjes. De nieuwtjes van afgelopen tijd waren er weer veel, ik zal ze nu maar niet allemaal benoemen. Maar de voor ons aller belangrijkste zal ik u niet onthouden. Onze dochter Anita is op 21-10-2017 bevallen van een prachtige zoon.
Liam Jax de Bruijne
23-12-2017 Begin December hebben we een nieuwe bewoner gekregen. Beatelke Rio heeft de Nekami kennel uitgebreid. Ik hoop met deze jongen weer veel op het trainingveld te zijn.
16-02-2018 Het is weer groot feest bij ons. Vandaag zijn Fiesta, Fenja, Fay, Fenna en Fudge 6 jaar geworden. Maar ook Kaiser, Kaya, Kayjay, Killian, Kaylee en Kiko zijn vandaag jarig deze toppers zijn nu 2 jaar. Alle hondjes en natuurlijk ook de baasjes van harte gefeliciteerd.
De f-jes
De K-tjes
16-02-2018 De planning pagina is aangepast.
25-03-2018 Vandaag heeft onze nieuwste aanwinst (Beatelke Rio) zijn eigen pagina gekregen.
28-03-2018 Vandaag is het weer zover we vieren de 5e verjaardag van Gwen. Gina en Gibsy van Nekami. Dames allemaal van harte gefeliciteerd.  O, ja de baasjes ook gefeliciteerd verwen ze maar extra vandaag.